OM BELLA

Jag som driver Yogin Sthlm heter Gabrielle Håkansson men de flesta känner mig som Bella.

Min dröm har länge varit att få erbjuda Mysore style – Ashtanga Yoga. För mig är det den absolut bästa holistiska träning som finns, den har allt, på alla plan! Och jag vill såklart att alla ska få möjlighet att utforska det.

Nu har den drömmen blivit sann och Du är välkommen!

Mitt mission är att finnas i rummet och ge vägledning, pusha dig när du behöver och visa att du kan så mycket mer än du kan tro. Att vi tillsammans övervinner rädslor men också bara kan vara och andas i rummet de dagar det behövs. Det är din träning, ditt space.

Jag är diplomerad Yoga lärare enligt Yoga Alliance sedan 2009. Och därefter har jag fördjupat mig i flertalet utbildningar, barnyoga, gravidyoga, ayurvedisk livscoach, yogamassage, pranayama osv..

Jag vill att du ska känna att det är en plats du vill börja din dag på. Att centrera din kropp, träna, känna dig stark och smidig som smittar av sig på hela ditt väsen. Jag önskar att du ska ha ett pirr när du är på väg hit och en skön känsla i kroppen när du går härifrån. Fylld av bra energi helt enkelt.

Kom och var med i vår “Sangha” med ömsesidig respekt där vi alla kan trivas, ha roligt och utvecklas individuellt.

Jag älskar att känna att jag kan använda och kontrollera min kropp till allt jag vill göra. Jag vill aldrig bli begränsad och har jobbat med det, alltid! För att det är en så underbar känsla att känna sig Fri och bekväm i sin kropp!

Jag har sedan barnsben ägnat tusentals timmar med gymnastik och dans. När jag blev äldre blev det några år på gymmet, styrketräning- & aerobicinstruktör. Tills jag hittade Cirkus Cirkör, wow!! Det var galet och fantastiskt roligt!! Men min kropp och framför allt sinne sökte sig vidare till något annat.

Då hittade jag Ashtanga yogan, det var över 20 år sedan, och då hittade jag hem i min kropp på riktigt. Nu är jag 49 år och känner fortfarande att alltid ha sin practice med mig gör att jag kan leva fullt ut i frihet varje dag.

Varmt Välkommen !

Kontakta mig