Om Yogin

om-yogin

Jag som driver Yogin heter Gabrielle Håkansson, Bella.

Jag har praktiserat yoga sedan år 2000. Jag började med Kundalini Yoga men gick ganska snart över till Ashtanga Yoga, vilket passar mig bättre. Intresset var stort redan från början och jag visste att det här vill jag fortsätta med länge. Idag är det 16 år sedan.
Under åren har jag tränat och gått kurser för flera olika lärare. Det här är några av mina djupare utbildningar:

  • Min första teacher training i Yoga fortlöpte under augusti 2008 t.o.m. maj 2009. Den gick jag för R. Alexander Medin och gjorde mig till diplomerad Yoga lärare enligt Yoga Alliance.
  • Jag är diplomerad Ayurvedisk Yoga Massör genom Axelsons gymnastiska institut. Utbildningen leddes av mina lärare Vandana Jain och Johan Westman fr.o.m. september 2009 tom februari 2010
  • Jag har också vidareutbildat mig till barnyogalärare år 2010 genom Kids yoga foundation med Annika Skoglund som lärare. Även den utbildningen är godkänd av Yoga Alliance.
  • 2010 gick jag också gravidyogalärar-utbildning med Karin Björkegren Jones och Lotta Ilona Bertilsson.
  • 2015 fördjupade jag mig i Pranayama och gick en utbildning för Sudhir Tiwari.
  • 2015 påbörjade jag min utbildning till Ayurvedic Lifestyle Consultant med dr Sangeeta Balaprakash

Jag har drivit min egen verksamhet sedan 2008 och haft olika kurser och workshops inom yoga. Livet gör att jag inte alltid kan ha kurser och workshops så mycket som jag skulle önska. Det blir när det blir. Yoga är ett sätt att leva. Jag är så otroligt tacksam att jag hittade yogan och jag vet att så länge jag lever kommer jag att praktisera denna vackra uråldriga tradition.

Min önskan är att kunna förmedla yoga till så många människor jag bara kan. Det är så mycket mer än bara asanas (kroppspositioner). Jag har ingen egen shala (yoga rum) utan anordnar workshops och kurser på olika ställen i världen.

Varmt Välkommen att ta del av vad jag har att ge, se dig omkring och kontakta mig vid behov.

Kommentera